Yritys ja sen toiminta

Vuonna 1986 perustettu Atop-Tieto Oy vastaa asiakkaidensa kiinteistötöiden mitoitus- ja kustannustiedon jatkuvasta kehittämisestä ja ylläpidosta. Yritys on asiakkaidensa mitoitustiedon kehitysorganisaatio. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut  yrityksemme korkeimpaan, AAA luottoluokitusluokkaan  vuodesta 1995 lähtien.

Markkinajohtaja
Atop-Tieto Oy on päätuotteidensa osalta selkeä markkinajohtaja Suomessa. Asiakkaat ovat sekä julkisen että yksityisen sektorin kiinteistöpalveluita tuottavia ja ostavia organisaatioita. Yhtiön siivousohjelmistoa on viety useisiin maihin v. 1994 alkaen.

Päätuotteet
Yrityksen päätuotteita ovat: siivouksen, kiinteistöhoidon ja korjausrakentamisen ohjelmistot. Niiden ydin, tietopankki, muodostuu tutkitusta tiedosta. Ohjelmistojen avulla suunnitellaan, mitoitetaan ja hinnoitellaan kaikki edellä mainitut kiinteistöpalvelutyöt sekä tuotetaan tarvittavat työohjeet, selitteet ja kustannuspohjat. Työkalu (CAD) piirustusten neliöintiin, muokkaukseen sekä tilojen ja alueiden väritykseen, on integroitu siivous- ja kiinteistöhoito-ohjelmistoihin.

Tietopankit ja vastuullinen tutkittu tieto
Panostamme vuosittain huomattavan paljon ohjelmistojemme tietopankkien sisällön kehittämiseen. Sisältö koostuu kansainvälisesti pitävistä työmenetelmä- ja työaikatutkimusten tuloksista. Tutkimukset ovat suomalaisten, kiinteistötöiden eri alueet tuntevien, sertifioitujen työntutkijoiden ammattitaidolla tekemiä.

Asiakkaan osaaminen ja tahto näkyvät
Olemme säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Saamamme palautteen avulla kehitämme ohjelmistojemme käytettävyyttä ja tietosisältöä. Päivitämme ohjelmistojamme ja niiden tietopankkeja vuosittain.

Hyvää palvelua ja aitoa huolenpitoa asiakkaista
Koulutamme itse jokaisen asiakkaamme käyttämään ohjelmistojamme. Meidän ohjelmistokäyttäjämme eivät tee työtään atk-osastolla, vaan kentällä kiinteistöpalveluiden suunnittelijoina, myyjinä, palveluesimiehinä, työnjohtajina, isännöitsijöinä jne. ammattilaisina omalla alallaan. Asiakkaidemme käytettävissä on ilmainen käyttäjätuki.