ATOPr -ohjelmisto ruokapalveluiden johtamiseen

Ohjelmistolla voidaan mitoittaa jakelu-, palvelu- ja valmistuskeittiöiden henkilöstötarve. Uuden ohjelmiston ja tietopankin avulla ruokapalveluala saa käyttöönsä tuoretta, työntutkittua tietoa eri tehtäväalueidensa luotettavaan mitoittamiseen. Tietoa jota aikaisemmin ei ole ollut saatavilla.

Laskentatieto erilaisille ruokapalveluiden tehtäville saadaan ohjelmiston laajasta tietopankista. Tietopankissa olevat menetelmäajat pohjautuvat työntutkimukseen, tutkimusaineistoa on kerätty useita vuosia eri puolilla Suomea. Tutkimuskohteina ovat olleet muun muassa koulu, päiväkoti, palvelutalo, vanhainkoti (laitoshoito), terveyskeskus ja sairaala.

Saamme johtamisen tueksi ajat mm- viikonpäivittäin (aamu/iltapäivä) sekä- ateriatyypeittäin.Tietopankkimme sisältää vain viimeisen 10 vuoden ajalta tehdyt työntutkimukset, joita työntutkijamme ovat tehneet yli 50:sää eri keittiössä. Atop-Tiedon omat ruokapalvelun asiantuntijat ja työntutkijat tekevät aktiivisesti tutkimustyötä sekä tekevät asiakaskoulutukset ja konsultoinnit.

Ohjelmiston ainutlaatuisessa tietopankissa ajat muun muassa seuraaville tehtäville:

- Tekninen valmistelu (linjasto tai osastokärry)

- Linjaston ylläpito

- Tekniset lopputyöt (linjasto tai osastokärry)

- Kuljetuslaatikoiden pakkaus ja purku

- Kotiateriapalvelu

- Ruuanvalmistus

- Astiahuolto

- Keittiötilojen huolto

- Jne.

Luotettavaa, nykyajan tarpeet ja vaatimukset täyttävää laskentatietoa ruokapalvelualan päättäjille ja toteuttajille. Lue lisää.

Lataa Esite.

Lisätietoja: Tii Tuomainen, projektipäällikkö

Myynti: Toni Piipponen, myyntijohtaja

Yhteystiedot