Koulutukset

ATOPr (ruokapalvelut): jatkokurssi

Kurssiajankohta:

12.3.2020

6.5.2020

Kurssilla käydään läpi ruokapalvelujen mitoituksen ja ATOPr -ohjelman uusimmat päivitykset sekä mitoitetaan valmistuskeittiön ruokapalvelutöitä. Koulutuksessa harjoitellaan myös muun muassa kuljetuslaatikoiden pakkaamiseen menevän ajan lisäämistä, harvemmin tehtävien töiden huomioimista ja työpäivien merkitsemistä laskentaan.

Kurssin teoriaosuus yhdistettynä tehokkaaseen käytännönharjoitteluun, mahdollistaakin opiskelijalle syventävän tieto-taidollisen osaamisen kehittymisen ohjelmiston käyttöön.Työohjeisiin ja muihin ohjelmiston tarjoamiin raportteihin tutustuminen kuuluu myös kurssin sisältöön.

  • Ruokapalvelujen mitoitusohjelman toimintojen kertaus
  • Viikonpäivien hyödyntäminen laskennassa 
  • Ohjelmiston kopiointitoimintojen tehokas hyödyntäminen 
  • Kustannuspaikkatietojen hyödyntäminen raportoinnissa 
  •  Ateria- ja kustannusraporttiin tutustuminen

Koulutuspaikka, kurssin aikataulu: 

Atop-Tieto Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa. Koulutus alkaa klo 09.00.

Hinta: 350 € /henkilö

Hintoihin lisättävä alv 24 %. Kurssimaksuun sisältyy opetus, materiaali, lounas ja kahvit. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

sähköposti: atop@atop.fi

- ilmoita sähköpostiviestissäsi se kurssi ja ajankohta, jolle olet ilmoittautumassa, laskutustietosi sekä mahdolliset ruoka-allergiat

puhelin: 020 786 1100

Peruutukset: 

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7 pv) ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista tai kurssipaikan käyttämättä jättämisestä veloitetaan täysi kurssimaksu. Noin kaksi viikkoa ennen koulutusta lähetetään osallistujille tarkemmat kurssitiedot, osallistumisvahvistus, kurssiohjelma ja saapumisohje.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.