Monipuoliset ohjelmistot mitoittamiseen, laadun seurantaan sekä toiminnanohjaamiseen

Siivous, tukipalvelut, kiinteistönhoito- ja huolto, ruokapalvelut

Työmäärälaskentaohjelmisto laskee siivoukseen kuluvaa aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Laadunhallinnan avulla voidaan auditoida kohteen laatua joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. 

Ohjelmisto laskee ammattikeittiössä tarvittavaa työmäärää, resursseja ja kustannuksia.

Työmäärälaskennan ohjelmisto laskee siivoukseen kuluvaa aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Toimialakohtaiset tietopankit

Ohjelmistojen toimialakohtaiset tietopankit sisältävät markkinoiden laajimman valikoiman työntutkittua tietoa, mukaan lukien kaikkein uusimmat tutkimukset. Ohjelmistot palvelevat puhtaus-, kiinteistö- ja ruokapalvelualan eri toimijoita palvelujen suunnittelussa ja resursoinnissa, myynnissä, tuotannossa, kilpailuttamisessa sekä laadunhallinnassa. Käyttäjäkuntaan kuuluvat laajasti sekä julkinen että yksityinen sektori.

Uutiset

Ilmoittaudu mukaan Atop-Tiedon syksyn 2019 Roadshow tapahtumiin.

27.8.2019

Tapahtumissa Sinulla on oiva tilaisuus tutustua Atop-Tieto Oy:n monipuoliseen ohjelmisto- ja palvelutarjontaan, esittelyssä ovat muun muassa:  Siivous-, kiinteistö- ja ruokapalvelujen työmäärälaskennan ja kohdekuvien käsittelyn... Lue lisää »

Puhtauspalveluiden työn- ja toiminnanohjaus esittelyssä Puhtausalan Innovaatiopäivässä

19.8.2019

Atopin kehittämä Puhtauspalveluiden työn- ja toiminnanohjaus esittelyssä Puhtausalan Innovaatiopäivässä Mobiilissa ja selaimella toimiva puhtauspalveluiden työn- ja toiminnanohjaus nyt... Lue lisää »

Siivouksen (ATOPs/Lite) ja ruokapalvelujen (ATOPr) webinaarit, kevät 2019.

1.4.2019

Webinaarikoulutukset on tarkoitettu Atop -asiakkaille, jotka jo hallitsevat ohjelmistojen peruskäytön. Koulutuksessa tutustutaan viimeisimmän ohjelmistopäivityksen mukaisiin uusiin ohjelmisto- ja tietopankki -ominaisuuksiin. Uusien... Lue lisää »

Atop-Tieto Oy mukana Finnclean PRO- messuilla 27.-28.3.2019 Tampereella (E 609).

21.3.2019

Puhtausalan kansainväliset messut pidetään jälleen tuttuun tapaan Tampereella. Atop-Tieto on mukana messuilla, osastomme löydät messuhallista E, numerolla 609. Osastollamme pääset tutustumaan puhtaus-, ruoka- ja kiinteistöpalvelujen... Lue lisää »

INSTA 800 sertifiointikoulutukset, tietotasot 3 ja 4

25.1.2019

Tietotaso 4 (koulutuksen kesto 3 pv) Huom! Ilmottautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. 17.-19.12.2019   Kurssi on täynnä ! Kohderyhmä:  Palveluntuottajat (vaaditaan vähintään yhdeltä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Työmäärä- ja kustannuslaskentaan sekä laadun seurantaan

Ohjelmistojen ja tietopankkien avulla mahdollistuvat kohteisiin tarvittavan työmäärän luotettava suunnittelu, kustannuslaskenta sekä palvelujen laadun seuranta. Ohjelmistoon integroitujen CAD-ominaisuuksien ansiosta, kohdepiirustukset voidaan hyödyntää osana suunnittelu- ja laskentatyötä sekä tuottaa niiden avulla projekteihin sekä visuaalista, että toimintaa ohjaavaa lisäarvoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tarjoamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita konsultoinnista laadunseurantaan.