Tietosuoja ja evästeet

Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri tietosuojaseloste

ATOPflow sovelluksen tiedot rekisterinpitäjälle

Vertex tuotteiden ATOPs, ATOPsLite, ATOPkh, ATOPkhLite, ATOPviewer ja ATOPr tietosuojaselosteet:
HASP suojausta käyttävä sovellus (Usb tikku tietokoneessa tai lisenssipalvelimella)
NetVID lisenssitarkistusta käyttävä sovellus (Lisenssin tarkistus ilman tikkua internetin kautta)

Evästeistä

Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja mitä ne ovat?

Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa verkkosivustovierailijan tietokoneelle. Evästeiden avulla tarjotaan parempaa palvelua, ja ne mahdollistavat verkkosivuston eri toimintojen käytön. Evästeet voidaan jakaa kahteen ryhmään: pysyviin evästeisiin ja väliaikaisiin istuntoevästeisiin. Pysyvät evästeet tallentavat tiedoston tietyksi aikaa tietokoneelle. Pysyvillä evästeillä on vanhentumispäivä. Vanhentumispäivän jälkeen eväste poistetaan seuraavalla kerralla, kun käyttäjä palaa evästeen luoneelle verkkosivustolle. Pysyvien evästeiden avulla verkkopalvelin voi seurata, oletko vieraillut verkkosivustolla aiemmin, ja tarjota sinulle parempaa palvelua. Istuntoevästeet tallentuvat väliaikaisesti verkkosivustovierailijan tietokoneelle. Istuntoevästeillä ei ole vanhentumispäivää, vaan eväste häviää vierailijan suljettua verkkoselaimensa.

Evästeet ATOPflow www sovelluksessa

Käytämme evästeitä käyttäjäystävällisyyden parantamiseen siten että käyttäjän valitsema kieli muistetaan sekä ATOPflow hierarkiapuun avatut hierarkiat avataan käyttäjälle samanlaisena kuin ne olivat edellisellä käyttökerralla. Istuntoevästeeseen tallennetaan istunnon tunnus, joka tuhotaan kun käyttäjä kirjautuu ulos tai sulkee selaimen. Jos Evästeet eivät ole käytössä niin istuntoa ei voida luoda jolloin kirjautuminen ei onnistu.